18.1.2024 11:33
GrIFK Salibandy ry

Tue joukkuettasi kilpailuttamalla vakuutuksesi Avittajalla!

AVITTAJA Liidisopimus (GrIFK Salibandy)

AVITTAJA maksaa joukkueelle vakuutussopimuksiin johtaneista liideistä palkkion.

  • Henkikövakuutukset 10€/kpl
  • Liikennevakuutukset 10€/kpl
  • Kaskot 10€/kpl
  • Kotivakuutukset 10€/kpl
  • Matkavakuutukset 10€/kpl

Mikäli sinulla on kolmesta edellämainitusta vakuutuskategoriasta vakuutus, saat AVITTAJALTA uusiin vakuutuksiin alennuksia jopa -40% ensimmäiseksi vuodeksi.


Esimerkki:

Perhe vaihtaa 2 autovakuutusta (liikennevakuutus+kasko), kotivakuutuksen, tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen Pohjolalle AVITTAJAN kautta. AVITTAJA maksaa joukkueelle 70€ liidipalkkiona.


Toimi näin:

Soita Jesse Hietaselle 0505710162. Soittaessa tulee kertoa urheilulaji, joukkueen nimi ja ikäluokka jolle liidi maksetaan (esim. Salibandy GrIFK P2015). Sovitaan 30-60min palaveri etänä tai kasvotusten, jossa käydään vakuutustarpeet läpi.

Mikäli sopimus syntyy, joukkue saa laskuttaa liidipalkkion AVITTAJALTA. AVITTAJA toimittaa kvartaaleittain joukkueelle listan toteutuneista liideistä mikäli niitä on kertynyt.

Kannattaa myös kartoittaa oma tuttavapiiri ja ohjeistaa heitä olemaan yhteydessä ja on hyvä muistuttaa että he mainitsevat liidisopimuksen ja joukkueen nimen.

AV IT TAJA Oy:llä on Vakuutusyhtiö Pohjolan kanssa asiamiessopimus ja on Pohjolan virallinen kumppani. Vakuutusten hinnat, mahdolliset alennukset sekä bonusjärjestelmä ovat samat kuin OP Pohjolan toimipisteistä.