18.1.2024 11:47
GrIFK Salibandy ry

Stadium Tue seuraasi -palvelu - liity tukijaksemme!

STADIUM: TUE SEURAASI -PALVELULLA VOIT TUKE SEURAA TAI JOUKKUETTASI OMILLA STADIUM-OSTOKSILLASI

Jokainen henkilö, joka on rekisteröitynyt Stadiumin kanta-asiakkaaksi (Stadium Member), voi ohjata kaikista Stadium-ostoksistaan 3 % bonusta seuralle tai jollekin seuran joukkueista. Tämä koskee niin verkko- kuin myymäläostoksia eikä tuo minkäänlaisia lisäkuluja ostajalle. Henkilö saa samalla täysimääräisesti myös henkilökohtaiset bonuksensa. Kanta-asiakkuus tunnistetaan Stadiumin kassalla omalla henkilökortilla tai ajokortilla, joten ylimääräistä kanta-asiakaskorttia ei tarvitse kantaa mukana. Nettitilauksissa kanta-asiakkuus tunnistetaan oman käyttäjätilin kautta.

Seuran tukeminen onnistuu kirjautumalla Stadiumin nettisivuilla omalle käyttäjätilille. Sieltä asetuksista, "TUE SEURAASI" -kohdasta, pääset valitsemaan oman tukesi kohteen (esim. jokin GrIFK Salibandyn joukkueista tai koko seura). Lisätietoa täällä: https://www.stadium.fi/member/tue-seuraasi-bonusta-kaikille 

Tämä on helppoa ja hyödyllistä, ja tuo oman joukkueen tai seuran tilille rahanarvoista bonusta, jota voi hyödyntää esimerkiksi pelipaitatilauksiin, (ja sitä kautta bonus kiertää euroiksi joukkueen tilille). Stadiumin tukimahdollisuudesta kannattaa vinkata myös lähipiirin sisällä. Kuka tahansa - vaikkapa isovanhempi tai kummi - voi valita Stadium-tilinsä asetuksista juuri teidän joukkueen oman tukensa kohteeksi.